НАШ ПАРТНЕР


Світязь - відпочинок на Шацьких озерах

Голосуєм?

Де плануєте відпочити в цьому році?

Новини

ГОЛОВНА КАРТА САЙТУ ПОШУК
2012-07-12
Якщо ви ще не обрали місце для відпочинку на Шацьких озерах, то запрошуємо відпочити в котеджі "Віталіна" та гостинному домі "Світязь". Тут вам запропонують доступний відпочинок та гарні умови.
Детальніше ..
2012-07-05
Спека у розпалі, а пропозицій відпочинку більшає з кожним днем. Пропонуємо вам відпочити у гостинному дворі "Світязянка".
Детальніше ..
2012-07-03
Пропонуємо вам відпочинок у котеджі "Затишок" на березі озера Світязь. Котедж розрахований для відпочинку трьох сімей (до 8-ми людей). Відвідуйте, голосуйте та залишайте відгуки. Приємного відпочинку!
Детальніше ..
2012-07-02
На нашому сайті з'явилася нова база відпочинку "Елітний дім", яка пропонує найкращий вибір для сімейного відпочинку на відстані 80 метрів від озера, також доступне харчування та повністю облаштовані номери. Детальніше ..
2012-06-26
В розділі «Відпочинок» додано новий сучасний котедж «Оксана», який знаходиться за 300 метрів від озера Світязь Детальніше ..
ТОП-база
2012-06-25
Відтепер Ви можете привернути увагу до свого місця відпочинку завдяки нашій послузі ТОП-база. Всього за 300 грн/рік, Ваша база відпочинку красуватиметься на головній сторінці. Примножуйте клієнтів! Детальніше ..
2012-06-22
На нашому сайті з'явилася нова садиба  "Озерний рай". Садиба пропонує відпочинок на озері Пісочному, що знаходиться в Шацькому районі. І якщо комфортні умови - це те, з чим Вам би не хотілося розлучатися навіть на відносно «дикому» відпочинку на природі, то кращих умов, ніж може запропонувати вам "Озерний рай", в цьому місці Ви не знайдете. Ви не витратите більше 5 хвилин, щоб опинитися на березі озера. Детальніше ..
2012-06-19
Нові розцінки на 2012 рік на базі відпочинку "Веселка", яка знаходиться на Чорному морі, приємно вразять всіх туристів. Запрошуємо на приємний та економний відпочинок на Чорне море!
Детальніше ..
2012-06-18
Портал "Відпочинок" презентує та рекомендує відпочинковий комплекс "Хата Віддихата". На нашому сайті представлено детальний опис, фотогалерея, карта місцезнаходженння. Також можна побачити рейтинг бази, дізнатися думку відпочиваючих.
Детальніше ..
2012-06-11
Додалися нові фото бази відпочинку "Русалка". Переглядайте, голосуйте та відпочивайте! До вашої уваги 2-х, 3 –х, 4-х місні номери з холодильниками, частково з телевізорами. Один недорогий номер на 6 чоловік. Детальніше ..
ГОЛОВНА ПОДОРОЖІ ДОВІДКА ПРО НАС ВІДГУКИ КОНТАКТИ